Vragen? Bel Vera! +31(0)6 40080306

Hoe wordt mijn school een Zonneschool?

De school verduurzamen en de energierekening verlagen door je eigen energie op te wekken? Heel veel scholen willen dat wel, maar weten niet hoe. En juist bij scholen is het van belang dat techniek, garanties, vergunningen, verzekering, belasting en natuurlijk veiligheid goed geregeld worden. Zonnescholen biedt precies dát waar schoolbesturen naar op zoek zijn!

Stap 1: Bij de intake bespreken we de aanpak die past bij jouw school en vragen we om een aantal gegevens. We doen een quickscan om te kijken of het schooldak voldoende zonlicht vangt en of het sterk genoeg is. Eventueel doen we een aanvullende daktoets.

Stap 2: Om alle eisen, wensen en aandachtspunten in beeld te krijgen werken we nu aanvullende zaken uit, zoals vergunningen, subsidies, verzekering, belastingen, technische zaken, en energiegebruik. Hiermee krijgt de school een Zonnepaspoort!

Stap 3: Tenten Solar maakt een projectplan met daarin de ligging en montage van de zonnepanelen. Ook wordt een veiligheidsplan besproken en gemaakt. Het schoolbestuur ontvangt een offerte voor de zonnestroominstallatie. Indien akkoord, start de uitvoering.

Stap 4: Na de opleveringskeuring regelen we een openingsfeest, de btw-teruggaaf en het educatief pakket. Tot slot zorgen we voor een overzichtelijk dossier met alle info voor een zorgeloze Zonneschool!

Kosten
Het regelen van bovenstaande zaken kost geld. Zonnescholen zorgt ervoor dat dit allemaal in orde komt. De kosten voor deelname wegen daardoor ruimschoots op tegen de voordelen van ontzorging. Door de schaal van het project en de slimme samenwerking besparen deelnemers bovendien aanzienlijk op de totale investering. Ook een Zonneschool worden? We maken graag een afspraak.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com